Sjablonen in Word, PowerPoint en Excel

PowerPoint sjablonen

Wij ontwerpen en maken professionele PowerPoint sjablonen. Met zo'n PowerPoint sjabloon (of PowerPoint template) kunt u in een handomdraai een professionele presentatie maken in uw eigen huisstijl.

Elke presentatie in uw eigen huisstijl

Wij vertalen het design van de grafische ontwerper naar een goed werkende PowerPoint presentatie. De lettertypen en kleuren zijn standaard ingesteld. Heeft u nog geen ontwerp? Geen probleem. Wij kunnen ook een vormgevingsvoorstel maken voor uw presentaties.

Een PowerPoint sjabloon, eenvoudig in gebruik

Een PowerPoint sjabloon bestaat uit een aantal standaard dia-indelingen. U hoeft alleen nog maar tekst in de vullen en foto's toe te voegen. Een PowerPoint sjabloon kan bijvoorbeeld bestaan uit de volgende standaard dia-indelingen: Uiteraard kunnen ook extra thema- en subtiteldia's worden toegevoegd.

Tevens voegen wij aan uw PowerPoint sjabloon een kleurenpalet en tabelstijl toe, zodat alle grafieken, tabellen en vormen volgens uw huisstijl worden vormgegeven. Eventueel kunnen overgangseffecten, animaties en mouse-over-effecten worden ingebouwd.
Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Neem daarvoor contact met ons op.

Een projectplan of rapport maken met PowerPoint?

Ook dat kan! Meestal worden rapporten gemaakt met Word, maar soms is het handiger om een rapport of projectplan te maken in PowerPoint.
Hoe en waarom? Bel of mail en wij vertellen u graag wat mogelijk is.

Voorbeelden van PowerPoint sjablonen

Wilt u zien welke PowerPoint sjablonen wij hebben gemaakt?
Bekijk dan alvast enkele voorbeelden.

© 2008-2018 Mijn Sjablonen | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookie statement | Disclaimer