Sjablonen voor Word, PowerPoint en Excel

PowerPoint sjablonen

Wij ontwerpen en maken professionele PowerPoint sjablonen. Met zo'n PowerPoint sjabloon (of PowerPoint template) kunt u in een handomdraai een professionele presentatie maken in uw eigen huisstijl.

Elke presentatie in uw eigen huisstijl

Wij vertalen het design van de grafische ontwerper naar een goed werkende PowerPoint presentatie. De lettertypen en kleuren zijn standaard ingesteld. Heeft u nog geen ontwerp? Geen probleem. Wij kunnen ook een vormgevingsvoorstel maken voor uw presentaties.

Een PowerPoint sjabloon, eenvoudig in gebruik

Een PowerPoint sjabloon bestaat uit een aantal standaard dia-indelingen. U hoeft alleen nog maar een dia-indeling te kiezen en de tekst en foto's toe te voegen.
In een PowerPoint sjabloon kunnen bijvoorbeeld de volgende dia-indelingen worden opgenomen:
Tevens voegen wij aan uw PowerPoint sjabloon een kleurenpalet toe, zodat alle grafieken, tabellen en vormen volgens uw huisstijlkleuren worden vormgegeven.
Eventueel kunnen overgangseffecten, animaties en mouse-over-effecten worden ingebouwd. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Neem daarvoor contact op.

Een projectplan, rapport of poster maken met PowerPoint?

Ook dat kan! Meestal worden dit soort bestanden gemaakt met Word, maar soms is het handiger om een rapport/projectplan of poster te maken in PowerPoint.
Hoe en waarom? Bel of mail en wij vertellen u graag wat mogelijk is.

Voorbeelden van PowerPoint sjablonen

Wilt u zien welke PowerPoint sjablonen wij hebben gemaakt?
Bekijk dan alvast enkele voorbeelden.

© 2008-2019 Mijn Sjablonen | Algemene voorwaarden | Privacy Statement | Cookie statement | Disclaimer